Post by predepolelab on Feb 12, 2022 5:02:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood glitch vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Ma tahan seda mängu mängida
parim
See on. kena mäng
See mäng on olnud suurepärane reaalsest maailmast eemaldumine. Mulle meeldib graafika, mida kliendid sulle raha eest jooksevad, arvestades, et see ajab mind iga kord, kui seda mängin, närviliseks, mängud on lõbusad, see on suurepärane restoranimäng🍔🍔🍔🍟🍔😊 😉😊
Andsin sellele mängule 3 tärni ja soovin, et teeksite 2,3,4,5,6,7,8,9, nii et palun
See on hea, kuid kordamine muudab selle igavaks.
Vihka seda mängu, ära proovi seda mängu😠😠😠😠
Mulle see mäng ei meeldi, see on väga igav
Homecraft - Home Design Game கேஷுவல் eqvd
See mäng on väga huvitav ja saate õppida, kuidas süüa teha
Burger Shop নৈমিত্তিক xib
Ma armastan seda mängu väga, sest see on nii põnev valmistada erinevaid toite ja saate toidu kohta palju õppida ja selles mängus on väga vähem reklaame, nii et teid ei ärrita kunagi ükski reklaam. Soovitan tõesti selle mängu installida
nii hämmastav mäng
Sain selle mängu just täna, kuid selle allalaadimine võtab tunde 😭😣😫 loll 😠 mäng
Ma armastan burgeripoodi
Pole fänn. See on nii tüütu mäng. See on nii äge
See on väga tore mäng, ma armastan seda mängu
Kas te teate "BTS-ist" jimin on minu lemmik
Mulle meeldiks see mäng väga, kui ma ei peaks iga läbitud vooru kohta 30-sekundilist reklaami vaatama. Ma saan aru, et on olemas reklaamivaba versioon, kuid jeeberid, isegi muud reklaamidest tulvil rakendused pole nii halvad kui SEE. Lõpetage reklaami esitamine igal voorul ja ma muudan oma reitingut.
See on hea, kuid see remobe'i lisade ostmine on tüütu
See mäng on väga halb, ärge seda mängu alla laadige
WAYYYY paljudele lisadele ja seal eemaldatakse KÕIK pere ja sõbrad
See on suurepärane mäng, mis mängib kõiki geisid
Mulle see ei meeldi
Hea mäng Ma armastan seda mängu väga
Malliraj
See ei laadi alla
Suurepärane mäng! Kes teab, mida ma ilma selleta teeksin. Ma tõesti armastan mõlemat mängu ja arvan, et peaksite vaatama teist mängu. See on suurepärane, kuidas selle mängu kogukond püsib tugevana ja toetab seda endiselt. Ma ei jõua kolmandat mängu ära oodata, kui see kunagi juhtub. Sellest on möödunud 10 aastat, kui teatati, et see hilineb.
Kriitiline! Rohkem täiustamist pls
Ausalt öeldes mulle see mäng ei meeldi.
See mäng on halvim Boooo
See on nii raske, sellepärast mulle see ei meeldi😠😠😠😠
Armastan seda mängu väiksest peale mängitud See on kindlasti stressirohke, aga kui selle maha saad on päris lõbus, aitab see ka keskenduda ja kiires tempos valmistuda ning enne tähtaega aitab see ka strateegiat õppida
see mäng on ilus
Armastan seda nii väga on hea viis ajas osalemiseks.
👍👍
see tekitab sõltuvust... armastan seda
Parim toitlustusrakendus, mille olen siiani leidnud. Armastan paljusid erinevaid tellimisvõimalusi ja ka klientide tellimuste tempot. Lisad on minimaalsed, edasiliikumiseks, toodete ostmiseks või tasemete läbimiseks pole vaja raha kulutada. Parandab käte-silmade koordinatsiooni ja aitab teritada aju. Väljakutsuv, kuid lõbus
ma tõesti armastan seda mängu
Iga kord, kui ma taseme läbin, peab reklaame nägema 30 sekundit...see on väga tüütu...kui me ei taha reklaame näha, on teil võimalus reklaamid sulgeda
Nii palju reklaame, mida ma ei saa esitada
Kustutasin 3 MÄNGU JA MUL ON JÄÄNUD AINULT ÜKS JA MA PEAN ROHKEM KUSTUTAMA JA SEE VÕTAB AINULT 15 RUUTU MA VIHAN SEDA MÄNGU
Parim i minu nimi ja aadress lähikuudel ja abivalmis ja ma olen mõnda aega o ja ma olen olnud kasutusel oli
Anako Hongo hotell joonisel i
momoyra keith randolph kayla randolph vanaema hason issash nancy alex.katheen holly miclkey mayla eydn youa joiney
Olen selle mänguga nii rahul
See mäng on nii raske ja see mulle ei meeldi!!! >=(
pole veel tegelikult mänginud, ma loodan, et see on tore, mida õpetab