Post by predepolelab on Feb 12, 2022 4:53:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatoriaus ištvermė ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
viskas gerai... tikrai nesuteikia jums visos žaidimo patirties neprisijungus, tačiau tai smagu... veikia ir prisijungus, ir neprisijungus.
Truputi nuobodu..
Super mielas rinkos modeliavimo žaidimas!! 😍 Tiesiog atidarykite ją neprisijungę, surinkite 💰, tada uždarykite kiekvieną dieną, kol galėsime ką nors nusipirkti ir papuošti, tada pakartokite 💰 kolekciją iš naujo 😁 Taip paprasta. 😊😊😊 Tik nepamirškite prisijungti prie FB ar kitų socialinių tinklų, kad galėtume žaisti kitame įrenginyje ir būkite kantrūs rinkdami 💰... 😁
Kitas 2 jūsų žvaigždutes pavogė per daug skelbimų.
Tai geras žaidimas laiko praleidimui. Personažai mieli ir restoranas taip pat mielas. Smagu papuošti patiems. Tiesiog restorano atnaujinimas trunka ilgai. Jau seniai žaidžiau ir bandau prisijungti, bet klaida. Taigi po ilgo laiko nusprendžiau žaisti nuo pat pradžių. Apskritai tai geras žaidimas.
Tai nėra gerai
Magic Survival Casual gtd
Linksma...! Norėtųsi, kad jis būtų interaktyvesnis... Kaip ir su klientais...
Tikrai mielas ir geras žaidimas! Tikrai tave užimti
priklausomybę sukeliantis žaidimas... nors būsime patenkinti, jei galėsime parduoti daugiau daiktų vienu metu.
Labai gražus Pp
nuostabus žaidimas, man jis labai patinka
Man tai patinka! Grafika tokia miela ir geros kokybės. Yra tiek daug dalykų, kuriuos galime papuošti. Manau, kad esu priklausomas nuo šio žaidimo. Taip ir toliau!
Nuobodūs žaidimai. Bet kartais pasidarydavo priklausomas
Man labai patinka šis žaidimas. Man patinka veikėjai, jie tokie mieli ir taip lengva žaisti😁👌
Kaip šio žaidimo pradedančiajam, jis lengvas, smagus ir tinka mano skoniui
Šiame žaidime nėra ką veikti. Jūs plečiatės. Padėkite kai kuriuos daiktus ir palaukite. Ir laukti. Tai smagu, bet gana greitai tampa beprasmiška ir pasikartojanti. Ne ką žaisti, kiek ką patikrinti
ŠIS ŽAIDIMAS YRA LABAI LINKSMAS! Lengvai nenuobodu, nebent jau nėra ką veikti. Niekada čia nenuskursi dėl karštinės, kuri duoda premiją (nemokamų monetų) priklausomai nuo to, kiek maisto prekystalių turi. Grafika labai gera ( gurmanai yra tokie mieli!), taip pat nepavargstu nuo muzikos. Puikus darbas! Palaikykite palaikymą!
Aš žaidžiau šį žaidimą savo sename įrenginyje ir tai buvo toks priklausomybę sukeliantis žaidimas, bet vėliau negaliu susigrąžinti savo paskyros naudodamasis „Facebook“ ar el. paštu, bandžiau prašyti pagalbos, bet vis tiek nėra atsiliepimų.
Man patinka, kad grafika tokia graži, o žmonės tokie mieli ir taip gražiai parduodama, todėl skiriu 5 žvaigždutes. Ar galite atnaujinti šį žaidimą
mielas ir sudėtingas (・´з`・)
Dvi žvaigždės...
Labai mėgstu žaisti gražų howvu, turiu galimybę papuošti jį pats, ką tik pradėjau, todėl kasyklos atrodo beprotiškai, lol, bet kai pridėsiu daugiau ir jie turėtų susidėti, ne, jūs negalite kalbėtis kaip su kitais virtualiais žaidimais, bet tai ramina ir saugo jūsų mintys užimtos, kad vykdote verslą ir kuriate daugiau.
taigi bfsd dd
Atpalaiduojantis žaidimas iš tikrųjų mano vienintelė problema yra ta, kad sunku užsidirbti pinigų viso linksmo žaidimo pradžioje
Man patinka žaisti tai ir aš tiesiog negaliu sustoti, turėjau seną paskyrą, bet pamiršau, kaip ją pasiekti, todėl turėjau paleisti iš naujo, bet nesu nusiminęs, nes šį kartą daryčiau kitaip!
žaidimas yra geras ir nenuobodu .. galiu naudoti neprisijungęs arba prisijungęs .. btw kaip galiu prisijungti prie savo senojo ID .. nes naudoju naują foną, tada įdiegiu žaidimą ir negaliu prisijungti savo senojo ID .. dabar turiu žaisti naujas žaidimas ir nauja sala..
😊 man tik 3 s. tyliai sunku pasiekti lygį haha, bet žaisti smagu. ačiū
Smagu
taip.. tai labai geras žaidimas.. jis mus moko daug dalykų.. Man tai patiko❤❤
sakoma, kad senka baterija ir žaidimas sustoja!
Buvo malonu, kai jūsų žaidimai reguliariai atnaujinami, bet praėjo daug laiko nuo paskutinio karto. Kas nutiko? Man patiko jūsų žaidimai ir tikiuosi, kad jie nebus apleisti.
Negaliu atkurti paskyros prisijungus prie Facebook...
Turėtų būti galima vienu metu pastatyti daugiau nei du pastatus ir neturėtų kainuoti tiek brangakmenių.
Tai puiku
Man patinka šis žaidimas, man nuobodu žaisti.